Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Požar tvrtke u Valpovu. Na terenu bilo oko 50-ak vatrogasaca

Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/19
22.04.2021.
u 20:00

Zoran Kon, glasnogovornik osječke policije, rekao je kako su vatrogasci iz svih obližnjih mjesta izašli na intervenciju.

 U požaru koji je tijekom popodneva buknuo u valpovačkoj tvornici za preradu drva i stolariju nije bilo ozlijeđenih osoba, a požar je stavljen pod nadzor, doznaje se u valpovačkoj dobrovoljnoj vatrogasnoj postrojbi (DVD).

Požar je ugašen i stavljen pod kontrolu te više nema opasnosti od proširenja, rekao je Hini zapovjednik valpovačkog DVD-a Stjepan Koški.

Ističe kako se trenutno radi na gašenju preostalih žarišta, i trebat će dosta vremena da se to dovrši, ali da nema opasnosti od proširenja požara.  

Od početka intervencije i tijekom gašenja požar se nije proširio ni na jedan okolni objekt. U gašenju je sudjelovalo 12 vozila i oko 50 vatrogasaca, a prema dosadašnjim spoznajama, tijekom intervencije nije bilo ozlijeđenih vatrogasaca, a ni djelatnika tvrtke u kojoj je izbio požar, istaknuo je Koški.

Veliki požar izbio u tvornici stolarije i drvne prerade u Valpovu
1/18

U osječko-baranjskoj Policijskoj upravi također navode kako, prema dosadašnjim informacijama, u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a u gašenju su sudjelovali i vatrogasci iz okolnih mjesta. Ističu kako će se očevid, kojim će se utvrditi uzrok požara, obaviti u petak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije