Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obuzdali vatru

Ugašen požar na području uvale Mlaske na Hvaru

pozar (1)
Željko Mršić/Pixsell
28.06.2011.
u 10:07

U požaru koji je buknuo u subotu poslijepodne izgorjelo je oko 100 hektara borove šume, izvijestili su iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Požar otvorenog prostora na području uvale Mlaske kod Sućuraja na otoku Hvaru ugašen je jutros u 9.30 sati. U požaru koji je buknuo u subotu poslijepodne izgorjelo je oko 100 hektara borove šume, izvijestili su iz Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

U gašenju su sudjelovale županijske sezonske snage, JVP Split, DVD Podstrana, DVD Omiš, DVD Dugi Rat, DVD Zadvarje, DVD Lovreć, DVD Zagvozd, DVD Makarska, DVD Vrgorac, DVD Drvenik, DVD Dugopolje, DVD Klis, DVD Kranjic, DVD Muć, DVD Hvar, DVD Jelsa, DVD Starigrad i DVD Sućuraj sa ukupno 78 vatrogasaca i 24 vozila. Upućene su i bile dodatne snage Splitsko-dalmatinske županije i pripadnici državnih intervencijskih postrojbi Split, Zadar i Šibenik, a pomoć iz zraka pružala su im  tri kanadera i jedan zračni traktor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije