Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendanska proslava

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi drugi rođendan

Indigo rođendan
Foto: Thinstock
1/5
22.10.2015.
u 12:00

Dobrovoljna donacija umjesto ulaznice rođendanski je poklon svim njuškama o kojima se Udruga brine

Zagrebačka Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u petak, 23. listopada, u klubu Hard Place, Ulica hrvatske bratske zajednice 98, obilježava drugi rođendan.

Od osnivanja Indigo je udomio preko 500 životinja, a glavna misija volontera je odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima. U suradnji s trenerom Nevenom Kovačevićem rade na projektima rehabilitacije i resocijalizacije pasa, jedini u Hrvatskoj. A to zapravo znači da spašavaju pse kojima je zbog problema u ponašanju prijetila eutanazija. Organiziraju i školice lijepog ponašanja za životinje koje su udomili te radionice u suradnji s trenerom Nenadom Novakom.

Nedavno su na korištenje dobili teren na kojem će provoditi svoje programe, a kako je prije nekoliko dana poplavljen, svaka pomoć im je dobrodošla. Na proslavi koja počinje u 20 sati očekuje vas nastup stand up komičara Andrije Maria Golubića, a u glazbenom dijelu programa pjevat će Ines Mlinarić Stakić, Carla Belovari te 4head band. Možete upoznati i volontere udruge, saznati kakvi su im planovi i zasladiti se čokoladnom tortom. Ulaz na proslavu je dobrovoljna donacija, rođendanski poklon za njuške o kojima se Indigo brine.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
18:16 22.10.2015.

Podrška udruzi!

Avatar plejer_as
plejer_as
03:04 23.10.2015.

http://www.udruga-indigo.com/category/udomime/udom-macke/ ni "prebijene" mačke nema a kamoli ostalih životinja .... samo kerovi koji se nekontrolirano razmnožavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije