Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demograf
Povratak na članak

Udruga udovica hrvatskih branitelja kandidirala Stjepana Šterca za ministra branitelja

Uvjerenja smo da njegovo iskustvo, obrazovanost i organizacijske sposobnosti, zaslužuju vašu pozornost, stoji u priopćenju adresirano premijeru Tihomiru Oreškoviću

Komentari 28

Avatar abakus
abakus
11:06 09.03.2016.

Podržavam. Brkić je kompromitiran zbog plagiranja diplome, a Borković definitivno nije čovjek za to mjesto iz niza razloga koje iz obzira prema njemu ne želim nabrajati. Šterc je visokoobrazovan čovjek, jedan od onih koji godinama upozoravaju na katastrofalno demografsko stanje u zemlji i nije čudo da su ga udovice branitelja (dakle žene) predložile na to mjesto. Uravnotežen čovjek koji je istovremeno duboko socijalno osviješten. K tome "hrvatski diše" - bio je blizak prijatelj Zvonka Bušića. Bio bi odličan ministar na tom osjetljivom mjestu.

VL
Avatar Herceg_Bosna
Herceg_Bosna
11:47 09.03.2016.

Primjeren kandidat, obrazovan, odmjeren, govorim o bitnim problemima države, ne plače za yugom... Ako ne Brkić, onda Šterc...

VL
DE
dernek
12:51 09.03.2016.

Sta uradi Karamarko sa ulaskom sastavljanja vlade sa Mostom sad mu i udruge biraju kandidate za ministre a od pobjednickog kadra nigdje nikoga ali nadam se da je to HDZ shvatio i da ova situacija nece dugo trajati.

VL
BA
barkod
11:59 09.03.2016.

Mislim da bi Dr. Šterc bio odličan ministar.

VL
Avatar think pink
think pink
11:43 09.03.2016.

moj je susjed u mladosti bio izviđač... i bio je školski prvak u brzom podizanju šatora. mislim da bi on bio idelan ministar branitelja. a trenuto je i bez posla... pa bi mu odgovaralo da od 10 do 14 sati ubije vrijeme...

VL
KA
KaNiDora
12:22 09.03.2016.

ministar za demografska pitanja ali ok

VL
Avatar think pink
think pink
11:06 09.03.2016.

ja predlažem magista Xerox Đapića - velik je, prepisao je magistarski rad (ovjereno na sudu), odlično poznaje nacistički pozdrav dignutom desnicom... idealan kandidat.

VL
PI
pinkec
01:22 11.03.2016.

Izgleda, savjetnici Premijera Oreškovića ipak nisu dovoljno stručni, pa će trebati još kojega angažirati. Po Ustavu Republike Hrvatske ne može svatko kandidirati ministre za Vladu, a pošto ti stručni savjetnici nisu to znali, sada imamo osam (8) kandidata za ministra branitelja, konfuziju, izgubljeno dragocjeno vrijeme, a onda i sedam razočaranih branitelja, ne izabranih kandidata. Nadamo se, neće ovako biti stručni i na drugim područjima.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:21 09.03.2016.

tko o čemu ...udovice o demografiji...

VL
DU
Deleted user
12:17 09.03.2016.

Zakaj Tim ne bi pital Billa Gatesa? Ako državi ponestane para, ovaj skine s računa samo djelić love, i svi zbrinuti i zadovoljni!

VL
DE
dernek
12:48 09.03.2016.

Sta je ovo neka sala stranke neka idu na izbore a udruge ce predlagati clanove vlade je su li to udruge preuzele i funkcije izvrsne i svake druge vlasti u republici Hrvatskoj zar nebi pobjednici trebali sastavljati vladu je su li ovo neki standardi nove mostove demokracije ako jesu onda izbore treba ukinuti a udrugama dati da sastavljaju vladu svim predlozenim clanovima za ministra od strane udruga zelim sve najbolje ali ovakav nacin sastavljanja vlade jos nismo vidjeli.

VL
Avatar think pink
think pink
11:40 09.03.2016.

poznajem tri žene branitelja koje misle da bi najbolji ministar bio cro-pop. kažu da je jak, zgodan, velik... i da će sigurno dobro braniti interese branitelja. jel' može službena kandidatura?

VL
Avatar docCL
docCL
11:10 09.03.2016.

Mislim da odabir ministra branitelja nece biti valjan ako mjesna zajednica Spisic -Bukovica ne predlozi svog kandidata. Ovo je i bila nakana mr.Beana da ponizi i obezvrijedi braniteljsku populaciju.

VL
FA
falkone
11:37 09.03.2016.

Mislim da ovo više nema smisla , treba prije svega ukinut razne predizborne koalicije , stranka koja dobije najviše glasova sastavlja sve, kom milo kom pravo , ovako stranka sa 15 mandata zajebava cijelu državu , koja got došla na vlast nekom neće pasat i tako u nedogled , bilo koja vlast lijeva , desna , srednja ,gornja , donja nebitno koja pobjedi nek postavi koga hoće , ak ne zadovolji imamo demokratsko pravo smjenit je , ovo ne vodi nigdje .

VL
GO
golub
11:19 09.03.2016.

Ne traži se ministra udovica već ministra branitelja.

VL
Avatar think pink
think pink
11:03 09.03.2016.

a koga kandidira za ministra udruga pletilja iz prološca donjeg??? od kada to ministre predlaže ulica??? najbolje da raspišemo referendum na kojem ćemo birati ministre... smijeh od države.

VL
MA
Machak
13:18 09.03.2016.

Meni je cijela priča smiješna sa natruhama tragikomedije. Slažem se da je Brkić kompromitiran, i da nije u pitanj ni njegova hrabrost u ratu i to da li je ili nije sposoban nego je u pitanju način na koji jee pokušao doći do diplome. Borković je opterećen svojim demonima - što je sasvim razumljivo - i nije za to mjesto. A ako je ovaj gospon bio prijatelj Zvonka Bušića onda je još manje prikadan. Gramzivim braniteljima i onako nitko ne će biti dovoljno dobar,

VL
Avatar think pink
think pink
11:19 09.03.2016.

a kakve veze demograf ima sa braniteljima??? mogle su babe tako predložiti i nekog inženjera elektrotehnike... ili nuklearnog fizičara...

VL
Avatar think pink
think pink
11:08 09.03.2016.

"O njegovim neospornim kvalifikacijama za tako odgovorno mjesto u hrvatskoj Vladi" - hahahaha - što bi imala značiti ova rečenica bez glave i repa? bravo udovice!!!

VL
Avatar comparator
comparator
11:04 09.03.2016.

Izbor je prihvatljiv ali ništa prije smjene Lozančića jer premjer mora poštivati volju Hrvata koju za njih u vladi i parlamentu predstavlja HDZ. Lozančić je ključ nastavka svih drugih reformi. Most koji opstruira promjene i koči smjenu skriva se iza premijera ,a ovaj pak izbjegava donjeti odluku . Korak po korak ali budimo dosljedni onim prioritetima pa makar i na nove izbore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.