Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
who let the dogs out?

Udruga Indigo organizira druženje Indigo pasa na Savskoj Opatovini

Indigo
Foto: Privatni album
1/2
11.04.2015.
u 06:30

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo i Aykon Line K9 team organiziraju druženje i upoznavanje udomljenih Indigo pasa “Who let the dogs out?”.

Osnovni cilj im je promicanje odgovornog vlasništva, ali i najava prve pseće olimpijade. Druženje će biti u subotu 11. travnja u 15 sati na Aykon line Ranchu, Savska Opatovina bb.  Pozvani su i svi koji žele upoznati Indigo ekipu, postaviti im pitanja na koja sami ne znaju odgovore. Vrijeme možete iskoristiti za razmjenu mišljenja i stavova, razgovor s članovima Aykon Line K9 Teamom ili se uključiti u pripreme za pseću olimpijadu.

Kako bi druženje proteklo bez nesuglasica, psećih ali i onih ljudski, svi koji dolaze moraju poštivati nekoliko pravila:

1. Pas mora biti na lajni, odnosno pod kontrolom vlasnika.

2. Brnjica je obavezna za opasne pse, ali pri tome se ne misli na određene pasmine već na pse koji se tako ponašaju.

3. Nakon što pokupite izmet za svojim psom, vrećicu odložite u pripremljene kante.

4. Na terenu, ali ni oko njega, ne bacaju se opušci od cigareta i smeće, pripremljene su i pepeljare i kante za smeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije