Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
carmen treba novi dom

Udomitelji se odjednom predomislili i više je ne žele

Carmen
Foto: Privatni album
1/2
14.10.2014.
u 13:10

Slaže se sa svim psima i izrazito je poslušna, zovite na 098/385881

Malena Carmen u nepunih godinu dana osjetila je da život može biti jako nepredvidljiv i nepravedan. Kad je već povjerovala da je pronašla sreću i svoj dom, preko noći sve se promijenilo.

Njezini su se udomitelji odjednom predomislili, zaključili da Carmen nije za njih i da u njihovom domu nije dobrodošla pa su je vratili. Nisu je izbacili na cestu, no tamo gdje je privremeno boravila već je uselio novi četveronožni stanovnik spašen iz neke nevolje. Zato Carmen hitno traži nekog tko će je primiti, pa makar i na kraće vrijeme. Slaže se sa svim psima, voli društvo ljudi i izrazito je poslušna.

Cijepljena je i čipirana, čeka poziv na 098/385881.

Ključne riječi

Komentara 1

SM
smoking
09:43 15.10.2014.

Pa jeste svjesni koliki se gadovi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije