Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD HULIGANA

Udarili na 'pogrešnu' djecu: 'Mi smo Hrvati i Srbi, branitelji, djeca ubijenih na Ovčari. Dosta je!'

20.01.2024.
u 15:04

Meni su djetinjstvo uzeli kada sam imao osam godina. Ovo je moj grad, ovdje sam rođen, služio vojsku... Ja nemam drugi grad. Dajte mi drugi grad i ja ću tamo otići živjeti, samo mi nemojte djecu dirati. Samo to tražim. Ne dirajte mi djecu, kaže jedan roditelj

Komentara 39

NE
Neretva93
16:25 20.01.2024.

Kad će biti uklonjen spomenik Šoškoščaninu?

Avatar Thor
Thor
16:38 20.01.2024.

Zašto ovi roditelji ne naprave prosvjed ispred Ministarstva znanosti i obrazovanja i zatraže jednaki školski program za sve učenike u Vukovaru? Zašto srpska djeca ne idu zajedno s hrvatskom u koloni 18. studenog na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje? Zašto, zašto, zašto?

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:11 20.01.2024.

Dakle obrisan mi je komentar da srbi nisu djeca ubijenih nego onih koji su ubijali na Ovčari? Zar memate srama, pa to je neosporna činjenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije