Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Udarila ga bocom po glavi pa ga zalila pivom te mu ukrala 16.500 kuna

Kune - novac
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
22.06.2021.
u 10:49

Događaj za koji se sumnjiče zbio se početkom lipnja 2021. u parku u Ulici Rudolfa Bićanića na području Trešnjevke

Što je sve netko spreman učiniti da bi se dokopao novca svjedoči jedan primjer o kojem je izvijestila zagrebačka policija koja je 54-godišnjaka prijavila za oštećenje tuđe stvari, računalnu prijevaru i krađu, dok je 36-godišnjakinja prijavljena za krađu i pokušaj nanošenja teške ozljede.  

Događaj za koji se sumnjiče zbio se početkom lipnja 2021. u parku u Ulici Rudolfa Bićanića na području Trešnjevke. Osumnjičena 34-godišnjakinja je  staklenom bocom po glavi udarila 43-godišnjaka kojeg je zatim zalila pivom.  On je bio omamljen i zbunjen, što je ona iskoristila da bi mu iz, kako kaže policija, okolopojasne torbice otuđila 16.500 kuna dok je ostale njegove stvari razbacala po tlu.  U tom je trenutku 54-godišnjak s tla uzeo novčanik 43-godišnjaka iz kojeg  je uzeo bankovnu karticu.

Tom je karticom kasnije u sedam navrata kupovao razne proizvode po trgovinama.  Dok se sve te događalo, 43-godišnjak je preko mobitela pokušao nazvati policiju, no 54-godišnjak mu je istrgnuo mobitel, spriječio ga u pozivanju policije te mu je na koncu razbio mobitel.  

Sumnja se i da je 54-godišnjak sredinom lipnja u Jablanskoj ulici također na području Trešnjevke, ušao u trgovinu i gdje je s polica otuđio više komada mesnatih i suhomesnatih proizvoda. prošao je pored blagajne ne plativši, no uočio ga je  zaustavio zaštitar koji ga je zadržao do dolaska policije. Ukupna šteta je 18.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije