Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen nasilnik

Čašom udario ženu i ozlijedio muškarca na terasi ugostiteljskog objekta

Zatvor u Požegi
Ivica Galovic/PIXSELL
14.06.2021.
u 13:17

Određen mu je istražni zatvor od mjesec dana te su ga policijski službenici predali u zatvor u Požegi

Policija je uhitila muškarca koji je ozlijedio dvoje ljudi. Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, u petak, 11. lipnja oko 22.40 sati službenici Policijske postaje Nova Gradiška postupali su temeljem dojave o narušavanju javnog reda i mira na terasi ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški. Naime, 32-godišnjak je ozlijedio 39-godišnjakinju i 39-godišnjaka, nakon čega je napustio mjesto događaja.

U subotu, 12. lipnja oko 4 sata ujutro policajci su ga pronašli i uhitili te nad njim proveli kriminalističko istraživanje. Utvrdili su da je 32-godišnjak bez posebnog povoda čašom udario 39-godišnjakinju, kojom prilikom mu je ispao nož na pod terase. Također je teško ozlijedio i 39-godišnjaka, kojemu je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, a nakon čega je ozlijeđeni pušten kući.

Policija će protiv nasilnika podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, ali i optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Uručen mu je i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu, jer nije u zakonskom roku prijavio prebivalište ili boravište u Novoj Gradiški.

Istoga dana u 23.30 sati osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Potom je u nedjelju, 13. lipnja predan sucu istrage Županijskog suda, koji mu je odredio istražni zatvor od mjesec dana te su ga policijski službenici predali u zatvor u Požegi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije