Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veći računi
Povratak na članak

Udar slijedi: Iznos je manji jer nije bilo grijanja koje je poskupjelo!

Mještani Krnjaka od listopada skuplje plaćaju kubik vode, a uveden je i fiksni dio cijene od 25,80 kuna po domaćinstvu.

Komentari 4

MA
Marcalimero
16:27 26.10.2011.

Baš bi me interesiralo što bi DORH rekao o Vašoj dugovnoj i potražnoj strani knjigovodstva unazad 10 god. Drugim rječima čije dugove plaćamo i komu ste sve otpisali i morali otpisati dugove na našu štetu. Kakav model obračuna važi u u Zagrebu i zašto se tamo ne plaća u ljetnim mjesecima? Zašto ne dozvolite ugradnju mjerača potrošnje u stanovima? Imam još toliko pitanja , ali bojim se uzalud.

VL
SE
sekiva
16:51 27.10.2011.

Koje li budalastine, obracun po isporucenoj toplinskoj energiji ? Kada pukne stara i istrosena cijev na trasi placat ce je gradjani jer je ona isporucena , pa tako dok god \"vruca\" voda curi mi placamo. Toplana popravak izvrsi opet sa starom cijevi i dalje placamo mi ! Zasto u Europi vec godinama se ugradjuju kaliometri i ocitava se potrosnja po radijatoru ! Zar smo jos uvijek zatucani balkanci ?

VL
ZO
Zotero
00:22 28.10.2011.

Uspoređujući nove cijene (energije [kWh] i snage [kW]) ispada da je ista usluga u Karlovcu skuplja +97.7% od one u Zagrebu, Osijeku i Sisku odnosno +52.6% u odnosu na usluge toplana u V. Gorici, Samoboru ili Zaprešiću. (izvor: http://www.hep.hr/toplinarstvo/kupci/cjenik.aspx )) Tako je Karlovac danas daleko najskuplji grad za grijanje. Ovim novim cijenama gradske toplane izjednačili su se troškovi grijanja sa troškovima grijanjem na struju!!!!!!!! ( http://www.hep.hr/ods/kupci/tarifni.aspx ) Kako gradska toplana ima monopol može postavljati cijene kako joj se svidi a da nikome ne odgovara... Zato bih volio da se osnuje udruga građana grada Karlovca koja bi bila protuteža drskom i bahatom ponašanju gradske toplane jer nemoguće je da gradovi V. Gorica, Samobor ili Zaprešić mogu poslovat sa duplo nižim cijenama od toplane u KA. Znači samo je pitanje znanja, organiziranosti i odgovornosti...

VL
N6
ninja 69
15:54 10.11.2011.

Zna se koliko je bilo otpisa jedne godine, jer su računi ležali u ladicama bez naplate i bez pokušaja provedbe ovrhe. Odgovorne osobe kazniti, uzeti im svu imovinu, njihovim obiteljima do zadnjeg koljena i izbaciti na cestu. Imovinom se neka onda namiri potraživanje, pa tek onda neka razmišljaju o dizanju cijena. Ovako je lako biti na gradskoj blagajni i kad fali novaca, nesposobni samo kažu-udri po građanima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.