Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje za prijatelje i obitelj

Udaje se Zrnka (70), kći Josipa Manolića: 'Bit će skromna ceremonija...'

Josip Manolić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/3
10.07.2023.
u 18:57

Udat će se za poduzetnika iz Orašja u BiH koji je godinama živio i radio u Madridu

Udaje se kći Josipa Manolića (103), jednog od najistaknutijih političara hrvatskog suvremenog doba. Svadba će biti u petak, a kći Zrnka (70) kaže kako su sve držali u strogoj tajnosti. "Ne želim previše govoriti o tome. Bit će skromna ceremonija na kojoj će biti jako mali krug prijatelja i članova obitelji", rekla je za 24sata

Udat će se za poduzetnika iz Orašja u BiH koji je godinama živio i radio u Madridu. On je, pišu 24sata, radio za veliku multinacionalnu kompaniju, a sad je u mirovini. "Poznajemo se već dulje, ali ne bih ulazila u detalje", kazala je kratko Zrnka. 

Josip Manolić, podsjetimo, proslavio je 22. ožujka 103. rođendan. U Jugoslaviji je bio visokopozicionirani pripadnik Udbe, a početkom devedesetih bio je jedan od najbližih suradnika prvog predsjednika Republike Hrvatske – Franje Tuđmana

VEZANI ČLANCI:

Iako u poznim godinama, i dalje prkosi vremenu pa je tako 2021. godine prebolio i COVID-19. Tri tjedna bio je na kućnom liječenju uz stalan nadzor. Imao je nešto teže simptome – početak upale pluća, zbog koje desetak dana nije mogao sam ustati iz kreveta. Liječnici su mu pak savjetovali da se ne cijepi jer bi zbog njegove životne dobi to bilo rizično. 

Njegova prva supruga, Marija Eker Manolić, poginula je 2003. u požaru u vlastitom stanu u Nazorovoj ulici u Zagrebu. Požar je uzrokovao žar njene cigarete koji je pao na plahtu i zapalio se. Druga supruga, 37 godina mlađa Mirjana Ribarić (64), preminula je 2020. godine od posljedica maligne bolesti. Josip Manolić ima tri kćeri - Darku, Zrnku i Jasnu.

VIDEO Ove stvari izvadite iz automobila kad je velika vrućina. Mogu eksplodirati!

Ključne riječi

Komentara 39

DU
Deleted user
19:19 10.07.2023.

Hvala svim čitateljima na čestitkama. Neka se djeca raduju i provesele. Po meni se malo rano udala, ne treba srljati ali šta ćeš. Mladost ludost.

DU
Deleted user
19:16 10.07.2023.

Na tatu se uvrgla. Udaje se u cvijetu mladosti.

Avatar @promatrač
@promatrač
20:43 10.07.2023.

.... a pjevati i zabavljati će ih najmlađi unuk Jugoslav (74g.) docent vampirologije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije