Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta optužnica

Učenik oralno zadovoljavao profesora za prolaznu ocjenu

policija
Daniel Kasap/PIXSELL
02.02.2013.
u 13:53

Profesor koji radi u makarskoj gimnaziji optužnicu je dočekao na slobodi.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je pred Općinskim sudom u Splitu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (54) zbog počinjenja kaznenog djela spolne zlouporabe djeteta starijeg od 15 godina. Kako javlja Slobodna Dalmacija, optužnica tereti 54-godišnjeg R.M. da je neutvrđenog dana od 1. svibnja od 30. lipnja prošle godine, u nakani da seksualno iskoristi dijete, kao njegov profesor zatražio da ga oralno zadovoljava kako bi učenik prošao određene predmete koje on predaje, što je dijete i učinilo.

Profesor koji radi u makarskoj gimnaziji tako je na slobodi dočekao optužnicu. Naime, svi svjedoci su ispitani i nije bilo razloga za njegovo zadržavanje u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Komentara 10

TR
Trempetich
14:07 02.02.2013.

Pa dobro što je ovo?

IZ
Intruder_ZD
14:10 02.02.2013.

Bolesno! Malog na promatranje a profu zatvorit na što duže!

DU
Deleted user
15:45 02.02.2013.

E vidite, takve se nastrane i bolesne stvari zbivaju kad ste protiv zdravstvenog odgoja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije