Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Varaždinu

Učenik drugog razreda bit će isključen iz škole zbog napada na vjeroučitelja

Učionica
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
02.10.2018.
u 18:05

Nakon razgovora s roditeljima i razrednicom otišao je natrag u razred i nogom udario vjeroučitelja.

Učenik drugog razreda Elektrostrojarske škole u Varaždinu fizički je nasrnuo na vjeroučitelja. Prije tog incidenta bio je kod školskog psihologa, zajedno sa svojim roditeljima i razrednicom.

Kako javlja portal regionalni.com, nakon razgovora s roditeljima i razrednicom otišao je natrag u razred i nogom udario vjeroučitelja.

- Nakon uvodnog razgovora s roditeljima, psiholog je pozvao učenika da i on bude nazočan razgovoru, s obzirom na ozbiljne primjedbe na njegovo ponašanje od strane razrednice i predmetnih nastavnika, neizvršavanje obveza i teže kršenje kućnog reda. Nakon određenog vremena, učenik je uz negodovanje, napustio ured psihologa i vratio se na nastavu - opisali su u Elektrostrojarskoj školi što je prethodilo napadu.

Danas je ravnatelj u školu pozvao učenika i njegove roditelje. Otac se navodno ispričao zbog incidenta. Ravnatelj je donio odluku o pedagoškoj mjeri isključenja učenika iz škole, a o svemu su obaviješteni Centar za socijalnu skrb i policija.

Pogledajte video - Uhvaćeno nadzornom kamerom: Nesmotrenost ih je koštala bolova

Komentara 114

MO
mobitel20
18:23 02.10.2018.

"Srednjoskolac napao profesora", bilo bi blize istini nego aluzija na "malog drugasa" koji napada bas vjeroucitelje. Iz teksta je vidljivo da je imao problem s razrednicom i mnogim profesorima. Zasto VL stavlja obmanjujuce naslove i stavljaju naglasak ne vjeru, "nije nam poznato"! Vec ima antitesistickih trolova iako vjeroucitelj uopce nisu glavna tema.

Avatar Apsalar
Apsalar
19:01 02.10.2018.

Drugog razreda SREDNJE! A probleme je imao sa svim profesorima, ne samo s vjeroučiteljem. Ali briga VL, on ima svoju antikršćansku agendu. Živili!

SO
SoloHan
18:16 02.10.2018.

Svakako bi bio neobrazovani kreten, pa što gubit vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije