Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADIKALNI ĐACI

Učenici u njemačkim školama zagovaraju šerijat, mnogi na nastavu dolaze naoružani

15.02.2024.
u 14:32

Nedavno je jedan učenik u Hannoveru pretučen željeznom šipkom. Nakon što je otpušten iz bolnice, više se nije usudio ići na nastavu. Gradonačelnik odbija poslati zaštitare i misli da će razgovorom s učenicima osigurati mir u školi.

Komentara 22

ZE
Zeki
14:37 15.02.2024.

Rješenje jednostavno vratiti djecu sa roditeljima od kuda su došli jer tamo su takva pravila onda neka tamo i žive

KR
Krolo
15:40 15.02.2024.

DEPORTIRATI sa europskog kontinenta sve članove obitelji radikaliziranih pojedinaca, lako bi mogli u domovini po šerijatu....

CH
chemica
15:20 15.02.2024.

Nisu ni švabe što su nekad bile. Onog jednog mog susjeda istog trena izručili nazad u Jugoslaviju samo zato jer je kupio vozačku dozvolu, nije mu pomogla ni Bayerova stipendija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije