Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajam u sl. brodu

Učenici prodavali, kupovali i mijenjali školske udžbenike

slavonski brod udžbenici (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
28.06.2013.
u 15:53

Po prihvatljivim cijenama od svega pet ili deset kuna učenici su mogli nabaviti školske knjige i tako dobrano rasteretiti kućni budžet.

Stotinjak učenika i roditelja okupilo se u petak na središnjem slavonskobrodskom trgu Korzu kako bi na štandovima postavljenim ispred Robne kuće \"Vesna\" kupili, prodali ili razmijenili školske udžbenike.

Po prihvatljivim cijenama od svega pet ili deset kuna učenici su mogli nabaviti školske knjige i tako dobrano rasteretiti kućni budžet. Time su si ujedno olakšali pripreme za novu školsku godinu. Sajam rabljenih školskih udžbenika nastavlja se i u subotu, a organizira ga gradski Upravni odjel za društvene djelatnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije