Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okončana potraga

Učenica pronađena u Francuskoj, profesora uhitili

Megan Stammers
CCTV
28.09.2012.
u 14:12

Sumnjiči ga se za otmicu djeteta, odnosno da je Megan poveo sa sobom bez dopuštenja njezinih roditelja

Megan Stammers (15), učenica iz Velike Britanije, pronađena je u Francuskoj, a njezin dvostruko stariji profesor matematike Jeremy Forrest uhićen je, javlja BBC. 

Informaciju je potvrdila policija u Sussexu koja bila izdala europski nalog za uhićenje. Sve se odvilo u petak oko 13 sati, tjedan dana nakon što je djevojka pobjegla s profesorom. Sumnjiči ga se za otmicu djeteta, odnosno da je Megan poveo sa sobom bez dopuštenja njezinih roditelja. 

>>Djevojčica i profesor snimljeni kako se drže za ruke na trajektu

Policija je izvijestila da je par pronađen na temelju iscrpnog medijskog praćenja slučaja u Francuskoj. 

Odmah po objavi fotografije koju su nadzorne kamere snimile prošlog petka na trajektu koji povezuje V. Britaniju i Francusku, a na kojoj se Megan i njezin profesor grle i drže za ruke, policija je primila niz poziva građana koji su tvrdili da su vidjeli par. Roditelji nestale djevojke u nekoliko su se navrata preko medija obratili samoj Megan i javnosti kazujući da djevojka nije ni u kakvom problemu te da im je bitno jedino da se javi i da je zagrle. 

Komentara 8

DU
Deleted user
15:25 28.09.2012.

Pedofilija? Dobro, gdje je granica za to? Ako je dobrovoljni odnos i ona 15 godina a on 18 onda nitko ne bi rekao pedofilija. A sto s 22 i 15? Gdje je granica. Jel je granica preskocena sto je on njen nastavnik?

Avatar josipa1
josipa1
15:52 28.09.2012.

a bilo im je tak..........

PA
parasa
15:02 28.09.2012.

A zbog čega uhićen, mala je sigurno išla dobrovoljno i šta, bilo joj je lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije