Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagonetna smrt 11-godišnje učenice Sanje Ružičić iz sela Gnionice

Učenica pala mrtva - na autobusnoj postaji

05.11.2008.
u 23:00

Jedanaestogodišnja Sanja Ružičić iz sela Gnionice, na tromeđi Odžaka, Vukosavlja i Modriče, učenica četvrtog razreda, sinoć je iznenada preminula dok je čekala autobus ispred škole koju je pohađala, a točan uzrok smrti još se utvrđuje.

Pala u komu
Nesretna djevojčica je u prijepodnevnim satima, nakon što joj se završila nastava u Osnovnoj školi “Aleksa Šantić” u Vukosavlju, izašla s vršnjacima na stubište ispred školske zgrade, gdje je trebala dočekati autobus, kojim je inače svakodnevno išla kući.

U jednom trenutku djevojčica se onesvijestila. Uplašeni učenici dozivali su nastavnike, nakon čega je dotrčala i medicinska sestra iz obližnje ambulante te pružila djevojčici prvu pomoć. Činilo se da je učenica pala u duboku komu te da još daje znakove života. Nakon toga ju je jedan nastavnika unio u svoje vozilo te žurno prevezao u Dom zdravlja u Modriči, no tamo su potvrdili da je djevojčica mrtva. Liječnik koji ju je pregledao samo je potvrdio da na njezinu tijelu nema tragova nasilja, ali nije mogao točno odrediti što je uzrok smrti pa je okružni tužitelj u Doboju zatražio obdukciju.

Uzrok smrti - nepoznat
Djevojčica je bila zdrava, no prije tri godine je imala i alergiju. Iz škole se nisu oglašavali, a na djevočičinoj klupi bilo je cvijeće i zapaljena svijeća.Tijelo preminule djevojčice prevezeno je u Opću bolnicu “Sveti apostol Luka” u Doboju, gdje je obavljena obdukcija. Sudski vještak dr. Curkić nije mogao sigurno reći koji je uzrok djetetove smrti, valja pričekati patohistološki nalaz, koji će stići danas. Kako neslužbeno doznajemo, sumnja se da je djevojčica umrla od posljedica teške upale pluća.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije