Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIO GA IZ LJUBOMORE

Ubojstvo koje je šokiralo Njemačku: Ubojica (14) je krvavih ruku stajao iznad tijela dječaka, nije mu prvi napad

Germany begins vaccinations against coronavirus disease (COVID-19)
Ilustracija/Fabrizio Bensch/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Fenix
27.02.2021.
u 00:04

– Osumnjičenik je imao kuhinjski nož. Nakon kraće šetnje, navodno je nekoliko puta nožem izbo svoju žrtvu. Zločinu je možda prethodio sukob dvojice dječaka. Pretpostavljamo kako je motiv ubojstva bila ljubomora – priopćila je policija

Razlog zašto je 14-godišnjak u srijedu u Sinsheim-Eschelheimu ubio 13-godišnjaka najvjerojatnije je ljubomora, izvijestila je njemačka policija nakon događaja koji je cijeli grad zavio u crno. 

– Osumnjičenik je imao kuhinjski nož. Nakon kraće šetnje, navodno je nekoliko puta nožem izbo svoju žrtvu. Zločinu je možda prethodio sukob dvojice dječaka. Pretpostavljamo kako je motiv ubojstva bila ljubomora – priopćila je policija, javlja Fenix.de.

Policajci koji su prvi stigli na mjesto zločina su vidjeli jezivu sliku: žrtva je ležala na podu, navodni počinitelj stajao je pokraj njega s krvavom odjećom i nožem u ruci. Još jedno dijete (13) također je stajalo pored tijela. 14-godišnji osumnjičenik uhićen je na licu mjesta i ispitan. Trenutačno se nalazi u pritvoru za maloljetnike. Kako je još uvijek maloljetan, prijeti mu kazna zatvora do deset godina. Do sada nije komentirao počinjeno djelo – navela je policija.

Drugo dijete (13) također je saslušano, ali zasad nije bilo sumnji da je umiješan u ubojstvo, priopćila je policija. Budući da ima samo 13 godina, i nije punoljetno, policija nije željela niti potvrditi, niti demantirati glasine kako je riječ o djevojčici oko koje su se dječaci svađali.

Članovi obitelji žrtve su u šoku i “potpuno uništeni”. Na njih pazi tim za krizne intervencije. Između ostalog, policija je pod nadzor stavila i obitelj osumnjičenika jer su se osjećale “jake emocije”.

Osumnjičenik je do sada nekoliko puta bio u policijskoj postaji, između ostalog i zbog ozbiljnog čina nasilja.  Prema onome što pišu lokalni mediji, navodno je 14-godišnjak sudjelovao u incidentu koji se dogodio 23. studenoga 2020. u srednjoj školi Thomas-Morus u Östringenu kada je nožem teško ozlijedio dječaka istih godina. Napadač je ušao u učionicu svoje žrtve i nanio mu nekoliko uboda nožem u gornji dio tijela. Dječak je helikopterom hitno odvezen u bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
07:07 27.02.2021.

VL nam detaljno opisuje ubojstvo dječaka u Njemačkoj, a ni slova o pripadniku srpskih paravojnih snaga koji je izručen Hrvatskoj, a koji je bio u bijegu u Kanadi. Naime, sumnjiči ga se da je 1991. izdvojio dječaka Sinišu Rajkovića (16)) iz skupine zarobljenih Vukovaraca te ga s dvojicom pripadnika srpskih paravojnih snaga mlatio i na smrt izbo bajunetom. O čemu se radi? Nakon što je u Londonu uhićen 71-godišnjak iz Vukovara, inače državljanin RH i Kanade, i po tjeralici isporučen hrvatskom pravosuđu protiv njega je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku podiglo optužnicu za ratni zločin u Vukovaru 1991. godine. Tereti ga se da je 18. studenog 1991. godine, nakon što su vojska JNA i srpska paravojska okupirali Vukovar, kao član jedne od srpskih paravojnih skupina među uhićenim civilima i pripadnicima Hrvatske vojske zatočenima na Veleprometu prokazivao one koje su sudjelovali u obrani grada i potom ih mučio i ubijao.

ST
Startrack
00:15 27.02.2021.

Ubojica je Svabo? Cisto sumnjam. Arapine sto posto. Mogu pogrjesit al sumnjam.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
04:15 27.02.2021.

Znamo da Arapi vole rjesavati razmirice ostrim argumentima, obicno nozevima i u ledja kad zrtva najmanje sluti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije