Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda
Povratak na članak

Vrhovac osuđen na 14 godina zbog ubojstva Macolina brata: 'Nisam kriv'

Nakon što je čuo nepravomoćnu presudu, Vrhovac je sutkinji Sanji Mazalin kazao da je osudila nevina čovjeka.

Komentari 5

DA
darkofu
11:43 12.12.2017.

samo 14 godina za ubojstvo,sramota

VL
IJ
ijatebi
12:26 12.12.2017.

Postoji li i jedna polunormalna i polucivilizirana država u kojoj se za najteže ubojstvo iz koristoljublja dobije samo14 godina.Za takvo što postoji samo jedna kazna -MAKSIMALNA. Treba odavde bježati glavom bez obzira dok nas ne pobiju sinkopični vozači,prljavi političari ii drogirani tatini sinovi...

VL
DU
Deleted user
11:13 12.12.2017.

Još jedan primjer lošeg novinarstva, jednostranog i nepotpunog. Možda bi nas novinar trebao obavijestiti na temelju kakvih dokaza je sud donio ovakvu presudu pa bi smo znali da li je ovaj čovjek možda govori istinu kada kaže da nije kriv. Ako nije on, policija i odvjetništvo bi se morali potruditi pronaći krivca.

VL
ZA
zagabria1
11:17 12.12.2017.

dobro zar ne postoji detektor laži da provjeri navode ovog lika

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.