Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ NAPISIMA

Ubojica iz Gradačca i dalje nije pokopan: 'Nalazi se u hladnjači, nitko nije došao'

Gradačac: Očevid na policijskom automobilu na koji je pucao Nermin Sulejmanović
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
18.08.2023.
u 12:54

Ranije su mediji pisali kako je ubojica bio pokopan 40-ak kilometara od Gradačca, no Komemorativni centar u Tuzli sada tvrdi kako to nije istina

Tijelo ubojice N.S. koji je u Gradačcu usmrtio troje pa na kraju i sebe još uvijek nije pokopano, potvrdio je direktor pogrebne službe u Tuzli Faruk za Avaz, čime je demantirao navode medija koji su ranije tvrdili kako je ubojica u međuvremenu i pokopan. 

Ranije su mediji pisali kako je ubojica bio pokopan 40-ak kilometara od Gradačca, no Komemorativni centar u Tuzli tvrdi kako to nije istina. 

- To nije točno. Tijelo je i dalje u hladnjači u Tuzli. Nitko ga nije došao preuzeti. I mi čekamo što će biti i tko će ga i kada ukopati. Sve ostalo su dezinformacije - zaključio je.

>> VIDEO Teta ubijene žene u Gradačcu: 'Skrivala se s bebom kod mene 7 dana. Onda je doznao gdje je'

Podsjetimo, i ranije je bilo poznato kako njegovo tijelo nitko ne želi preuzeti, pa čak ni njegov otac. Njegova nevjenčana supruga koju je brutalno pretukao i usmrtio pokopana je u ponedjeljak, a nakon toga izbili su veći prosvjedi u kojima građani traže zaštitu žena od obiteljskih nasilnika. Naknadno je objavljeno i kako je suspendirana jedna policajka jer je bila u odnosima s ubojicom, a vjeruje se i kako su bili u vezi. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

JO
JOZO
13:17 18.08.2023.

Jesu li povadili organe da je bar neka korist od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije