Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun pred diskotekom

Ubodeni se ne sjeća detalja jer je popio desetak red bull votki

talijanska policija
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
28.11.2015.
u 08:06

Prema optužnici, njega je nakon verbalnog sukoba i naguravanja nožem pokušao ubiti Goran Đurić zvani Dida (43) iz Cernika

Na izlazu iz diskoteke naišao sam na Đurića i još neke ljude. Sukobili smo se i dobio sam po vratu. Vlasnik lokala rekao mi je da krvarim pa sam otišao na hitnu. Te sam večeri popio sam desetak red bull votki, pa se ne sjećam detalja – rekao je Franjo Vuk (29), koji je u obračunu ispred diskoteke "Exit" u Novoj Gradiški 4. travnja oko 4 sata ujutro izvukao deblji kraj.

Prema optužnici, njega je nakon verbalnog sukoba i naguravanja nožem pokušao ubiti Goran Đurić zvani Dida (43) iz Cernika, koji mu je nanio ubodne rane po vratu i uhu. Do sukoba je došlo kada je Đurić sa svojom kćerkom i dvojicom prijatelja došao u prepunu diskoteku i stao za stol odmah do Vuka.

Oštećeni ga je tada počeo naguravati leđima, a razlog navodno leži u ranijem sukobu između okrivljenog i Vukova oca. Đurić je na brodskom Županijskom sudu izjavio kako se ne osjeća krivim i kako se samo branio.

– Zašto si me čekao vani više od sat vremena nakon što su te redari izbacili iz diskoteke? – pitao je Đurić Vuka u sudnici, na što mu je ovaj odgovorio da se ne sjeća toga. Ostalo je nejasno kakvu je ulogu u svemu imala Đurićeva kćer. Naime, zaštitari koji su svjedočili u postupku kažu kako im je okrvavljeni Vuk ispred diskoteke rekao da ga je ona udarila bocom. Međutim, sam oštećeni na suđenju je izjavio kako se ne sjeća tko ga je ozlijedio.

Gosti lokala svjedočili su kako je oštećeni prije sukoba provocirao okrivljenog. Nisu vidjeli ubod, ali su rekli da im se Đurić poslije hvalio kako je "recnuo" Vuka nožem.

>> Potvrđena presuda Kristijanu Stojanoviću za pokušaj ubojstva Lea Paurevića

Komentara 1

DA
daliborgrejic
08:51 28.11.2015.

koji članak???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije