Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ubio ženu jer je htjela ići s drugim na ćevape

nožem ubio ženu
Frano Lepan/24sata
09.01.2010.
u 10:20

Mlađen se pod utjecajem alkohola posvadio sa suprugom, a ubrzo potom potegnuo je i veliki kuhinjski nož. Teško ranjena nesretna žena ubrzo je prevezena u bolnicu, ali ozljede su ipak bile preteške.

Jozefina Šmitran (53) umrla je u noći s petka na subotu u novogradiškoj bolnici od ubodnih rana koje joj je nanio njezin nevjenčani suprug Milan Mlađen (67). Tragedija se dogodila u subotu pet minuta poslije ponoći ispred obiteljske kuće supruga u Ulici kralja Zvonimira u Novoj Gradiški.

Bio pijan

Mlađen se pod utjecajem alkohola posvadio sa suprugom, a ubrzo potom potegnuo je i veliki kuhinjski nož. Teško ranjena nesretna žena ubrzo je prevezena u bolnicu, ali ozljede su ipak bile preteške. U bolnici smo doznali kako je Jozefina dovezena u teškom stanju s ozljedama u predjelu prepona, zbog čega je i iskrvarila.

Ana Posavec, jedna od triju Milanovih kćeri, koja živi u Novoj Gradiški, o tragediji je doznala od kumova dvadesetak minuta poslije ponoći. Kazala je kako su supruzi zajedno živjeli osam godina.

– Otac i Jozefina često su se svađali, ali u njihovim je sukobima do sada uvijek on izvlačio deblji kraj. Čula sam da je u kobnoj noći u kojoj se dogodio zločin s njima u kući bio još jedan muškarac. Kada su Jozefina i taj muškarac htjeli otići, otac je krenuo za njima i dogodila se tragedija – kaže Ana Posavec.

Prema neslužbenim informacijama, Jozefina i njezin prijatelj krenuli su u Bosansku Gradišku po cigarete 
i ćevape, što se, pak, nije svidjelo njezinu nevjenčanu suprugu.

Unatoč tomu, ona se odjenula i s prijateljem izišla, a Milan je, vjerojatno zbog ljubomore, uzeo nož i, sustigavši je, zadao joj nekoliko udaraca. Pala je u lokvu krvi, a njezin je prijatelj skamenjen sve to nijemo promatrao.

Česte svađe

Doznajemo i kako je Jozefina prošle godine napustila Mlađena i nekoliko mjeseci živjela s drugim muškarcem, ali se Mlađenu vratila oko Nove godine.

Susjedi s kojima smo razgovarali potvrdili su kako su svađe i pijanstvo bili česti u domu Milana Mlađena i Jozefine Šmitran, a katkad je u smirivanju strasti morala posredovati i policija. Upravo je jedan od susjeda, Tomislav Verhas, i pozvao policiju kada mu je Mlađen pokucao na vrata i rekao mu da je ubio suprugu.

Komentara 33

OB
-obrisani-
17:45 09.01.2010.

Šta bi ona s drugim ? I još na \"čevape\". Neda to građanin na Balkanu.

KA
karambita
18:09 09.01.2010.

Jebote, jedes cevap, a zavrsis u somunu

Avatar Ledeni
Ledeni
16:50 09.01.2010.

Više čovjek ne smije niti na ćevape otići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije