Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN ZLOČIN

Ubio kćer pa sebe jer mu se nije sviđao budući zet

bosanska policija
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
17.08.2014.
u 21:46

Upućeni izvori kažu da je Jovović ubio kćer u vozilu pa se dovezao u garažu, gdje je presudio sebi

Čedo Jovović (63) iz BiH ubio je 41-godišnju kćer Biljanu pa sebe, potvrdila je policija. Motiv zločina nije službeno potvrđen, no susjedi tvrde da se Biljana u rujnu trebala udati za mladića koji "nikako nije odgovarao njenom ocu".

Zločin se dogodio u naselju Mladičko Polje u općini Istočna Ilidža u Republici Srpskoj. Jovović je kćer i sebe ubio iz pištolja, a tijela su pronađena u subotu poslijepodne u autu u garaži blizu njihove kuće. Jovović je, prije no što je uparkirao vozilo, pozvao i drugu kćer da dođe u garažu, no dok je ona došla već si je presudio.

Otac je autom došao po Biljanu na posao, rekli su "izvori upućeni u istragu" za Nezavisne novine.

- Potom ju je odvezao pred jednu kavanu, pred kojom ju je najvjerojatnije ubio u vozilu, a zatim je njeno tijelo odvezao u svoju garažu, gdje je izvršio samoubojstvo, pucajući sebi u srce - ispričali su izvori.

- Dok se parkirao pozvao je drugu kćerku da dođe u garažu. Kad je ona stigla, vidjela je da je i otac sebi oduzeo život i tijelo sestre Biljane - rekao je anonimni izvor za Novosti.

- Prizor je bio jeziv, djevojka je u šoku, kao i njena majka i brat.

>> Svi ostali bez teksta zbog onoga što je majka učinila mladiću koji joj je ubio kćer

>> S dečkom ubila majku pa tijelo sakrila u kovčeg

Komentara 6

Avatar babas
babas
22:13 17.08.2014.

Ludak! Pa bar danas su zetovi prolazna stvar.Danas jedan,sutra drugi.

DU
Deleted user
04:54 18.08.2014.

Mnogo lud je taj - toliko lud da je ubijao. Jako lud je taj bio - tako lud da je ubijao.

TH
thekurcula
21:25 20.08.2014.

Ma, mora tu da ima jedan debeo sloj svega i svačega, uključujući i psihopatologiju ubice! Neće neko valda da tvrdi da je pre toga bila velika ljubav u porodici i onda se pojavio nepoželjan zet i sve pokvario? Svet nije tako jednostavno sastavljen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije