Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANIBALIZAM NA DJELU

Ubili, dijelom pojeli pa zatim prodali tijelo mladića

beskućnikl
AFP/PIXSELL
14.11.2009.
u 17:39

Trojica kanibala ostatke tijela ubijenog mladića koje nisu mogli pojesti, prodali su obližnjoj prodavaonici brze hrane. Beskućnicima koji su brutalno zatukli mladića, te ga dijelom pojeli, a dijelom prodali, prijeti 15 godina zatvora.

Dvadesetpetogodišnjeg muškarca ubila su trojica beskućnika te ga raščetvorila i dijelom pojela u uralskom dijelu Rusije, priopćila je tamošnja policija na svojoj internetskoj stranici, a donosi Reuters.

Trojica kanibala ostatke tijela ubijenog mladića koje nisu mogli pojesti, prodali su obližnjoj prodavaonici brze hrane.

Policija je navela kako su kanibali napali mladića nožem te ga nekoliko puta uboli, te ga potom dokrajčili udarcima čekića.

Beskućnicima koji su brutalno zatukli mladića, te ga dijelom pojeli, a dijelom prodali, prijeti 15 godina zatvora.

Komentara 12

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
18:32 14.11.2009.

dobrodošli, rusi... u blagodati kapitalizma... beskućnici, glad, prezaduženi --> nesigurnost na cesti i u vlastitom domu...

OR
orisis
20:29 14.11.2009.

kad su prodavali dechkove ostatke ,kaj su rekli ,kakvo je to meso?Piletina,zechetina govedina?Josh su grozniji i ovi koji su to i odkupili od njih...

OB
-obrisani-
17:53 14.11.2009.

Samo 15 godina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije