Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doživjela šok

Primila poziv s mobitela mrtve nećakinje: 'Sva sam se naježila'

Ubijena Peggy Brunner
Foto: Facebook
1/10
01.02.2018.
u 09:32

Peggy Brunner ispričala je da je pripremala večeru u nedjelju navečer kada joj je zazvonio telefon. Na zaslonu je pisalo 'Desi', što je bio nadimak ubijene Desiree Gibbon.

Teta manekenke iz New Yorka, koja je ubijena u studenome prošle godine na Jamajci, šokirala se kada je vidjela poziv s nećakinjina broja

Peggy Brunner ispričala je da je pripremala večeru u nedjelju navečer kada joj je zazvonio telefon. Na zaslonu je pisalo ''Desi'', što je bio nadimak ubijene Desiree Gibbon. Kada je odgovorila na poziv, s druge strane bila je samo tišina. Šest sati kasnije Peggy je primila još jedan poziv s istog broja, no ovog puta nije se uspjela javiti na vrijeme, piše Daily Mail

Kada je pokušala odgovoriti na poziv, uključila se poruka da telefon ne radi. Tijelo njezine nećakinje, 26-godišnje Desiree Gibbon iz Queensa, pronašli su lokalci u grmlju, nedaleko od Montego Bayja na Jamajci. Policija ju je identificirala nakon što je hotelskom osoblju pokazala njezinu fotografiju.

Mobitel joj nikada nisu pronašli pa je poziv s njezinog broja bio stresan događaj za njezinu tetu. ''Naježila sam se od glave do pete'', prepričala je Peggy svoju reakciju kada je vidjela s kojeg broja je zovu. 

''Vjerojatno je riječ o potpunom strancu. Desiree je imala zlatno srce, svi su je voljeli', ispričala je teta Peggy. Dodala je da je njezina nećakinja voljela putovati, da je išla u Brazil podučavati engleski te da je i sama naučila portugalski. Jamajkanske vlasti zasad ne uspijevaju razriješiti ubojstvo ove manekenke, što zadaje još veću bol obitelji. ''Nemamo odgovore, čini se da ništa ne poduzimaju', rekla je majka ubijene, Andrea Cali-Gibbon

Desiree je posljednji put viđena živa tri noći prije nego što su je pronašli. Snimile su je nadzorne kamere kako izlazi iz hotela koji je u vlasništvu njezine bake. Na Jamajku je došla kako bi se zaposlila kao konobarica i tako prikupila novac za filmsku školu u Europi. Njezina majka smatra da je ubojstvo bilo planirano. ''Nisu je opljačkali, nisu za nju tražili otkupninu... Mislim da je nešto doznala, ne znam što, pa su je išli ušutkati'', rekla je Andrea Cali-Gibbon. 

Ubijena Peggy Brunner
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije