Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na parkiralištu

Pored Filozofskog razbili staklo na autu i ubacili nepoznato zapaljivo sredstvo

automobil
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
27.09.2016.
u 08:36

Incident u kojem nije bilo ozlijeđenih dogodio se oko 1.30 sati

Komentara 9

Avatar @promatrač
@promatrač
09:34 27.09.2016.

Revolucionari svih zemalja ujedinite se... Možda vas onda bude čitava tisuća. Čitam da po Njemačkoj svake godine pri okupljanju ljevičarsko-anarhističkih grupacija zapale na desetine auta i porazbijaju tri puta više izloga i nitko ništa posebno (Mainstream mediji) o tome ne piše niti se itko posebno zbog toga uzbuđuje. E sad zamislite da to isto urade grupacije desne scene što bi bilo i kako bi se o tome pisalo. To je npr. nešto što svakom razumozdravorazmišljajućem čovjeku smeta i što mu govori da nešto smrdi u toj nekoj njihovoj navodnoj nepristranosti i objektivnom izvještavanju da pravo i pravednost ne spominjem. Novinari sramite li se imalo vašeg poziva ? Da li ste uklonili sva ogledala iz svojih privatnih utočišta da se ne morate ujutro sami pljuvati i prezirati ?!

BU
bubimir55
11:26 27.09.2016.

Može li neki neto napisati akko već nemogu novinari, ima li to kakve veze s događajima na FFZG-u ili je samo u pitanju geolokoacija.

SD
sdpesticid
10:25 27.09.2016.

počelo je pumpanje događaja ok ff-a. sada, ako je ikako moguće, krivac za ovo mora se pronaći u desnici, jer, kako opravdati poziv na dekapitaciju te mafijaški postupak lomljenja nogu koju proizvodi kvazi ljevica odnosno prosvjednici. kaznenu prijavu protiv glasnovića a da on ne uzvrati, a materijala ima koliko hoće. hm, ajmo desničari, sami se prijavite, samo čisto sumnjam da se mogu dostići opisana humanistička postignuća kvazi ljevičarske bulumente iz nakupine prosvjednika. vi, studenti s ff-a, organizirajte referendum bez utjecaja politike i dosadašnjih aktera jer ini su očigledno uključeni u istu. to će za mene biti točka na i. jer je jedino ispravno rješenje kakva god vaša odluka bila. prije referenduma neka ministarstvo oslobodi ff od svih dosadašnjih aktera, počevši od dekana pa na niže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije