Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMINAR FOTOSOFIA

U Zagrebu održan 15. Celebrity Day, domaće zvijezde pokazale svoje nepoznato lice

U Zagrebu održan Celebrity Day
Foto: Goran Jakuš/Krume Ivanovski
1/20
13.06.2020.
u 17:42

I ove su godine na besplatnom seminaru za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke, domaće zvijezde mladim fotografskim talentima otkrile svoje nepoznato lice.

Rijetko kada domaći celebrityji dopuste da ih javnost upozna u sasvim drugačijim ulogama od onih na koje smo naviknuli, no kada se radi o seminaru Fotosofia – sve je moguće. Tako su i ove godine na besplatnom seminaru za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke, domaće zvijezde mladim fotografskim talentima otkrile svoje nepoznato lice.

Foto: Goran Jakuš/Krume Ivanovski

- Celebrity Day je za nas praznik, dan kada možemo biti sve što poželimo. I tako već 15 godina. Za one ispred i one iza objektiva mašta je jedino ograničenje, a kako smo vidjeli na snimanju – ovo će biti sezona za pamćenje – rekao je Hoyka koji je celebrity radionicu smjestio u zagrebački Katran, u carstvo zabave komičara Marija Petrekovića koji je veteran prema broju poziranja Hoykinim seminaristima, baš kao i TV voditeljica Barbara Kolar.

- Uvijek se razveselim kad me Hoyka pozove na Fotosofiju, jer su svi koji sudjeluju u snimanju jako draga ekipa. Osim dobre zabave, iz godine u godinu me iznova oduševi kreativnost seminarista koja iz nas izvuče ono što nismo niti slutili da u sebi nosimo – otkrila je Barbara Kolar koju su fotografi vidjeli kao kapetanicu broda, ali i kao otetu od nevidljivog čovjeka.

Za razliku od nje, na Celebrity Dayu prvi put je sudjelovala glumica Ana Begić koja već ima planove za iduću godinu.

Foto: Goran Jakuš/Krume Ivanovski

- Jedva čekam da dođem opet. Ovo što sam vidjela je odličan temelj za nove fotografske nade, a nama koji im poziramo veliko je veselje doživjeti se u neobičnim izdanjima. Sad još samo treba produbiti koncept, da finale ovog snimanja preraste u jedan dobar tulum – zaključila je Ana Begić.

Na snimanju su bili: Rene Bitorajac, Barbara Kolar, Mario Petreković, Martin Sinković, Goran Grgić, Aco Stanković, Ana Begić, Aklea Neon, Zuhra, Ognjen Golubić, Vedran Mlikota.

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:25 13.06.2020.

Hoyka, marginalac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije