Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojni ozlijeđeni

U velikom nevremenu u Bihaću poginuo turist iz Njemačke, na njega palo stablo

Edina Zuko/PIXSELL
01.08.2021.
u 19:20

Liječničku pomoć u bolnici potražilo je devet osoba zbog različitih ozljeda. Od toga su tri osobe imale teške tjelesne ozljede te su zadržane na liječenju.

Jedna osoba je poginula a više ih je ozlijeđeno u snažnom nevremenu koje je u nedjelju pogodilo područje Bihaća u Bosni i Hercegovini, objavili su lokalni mediji pozivajući se na bolničke izvore. Iz bihaćke su bolnice za javni servis BHRT pojasnili kako je poginuli muškarac nastradao kada je na njega na ulici palo drvo koje je iščupao vjetar.

Liječničku pomoć u bolnici potražilo je devet osoba zbog različitih ozljeda. Od toga su tri osobe imale teške tjelesne ozljede te su zadržane na liječenju. 

Poginuli muškarac je identificiran kao Viktor Dellamea (55), objavio je portal "Dnevnog avaza". Poginuli je živio u Njemačkoj, a u Bihać je doputovao na godišnji odmor. Nevrijeme koje je trajalo nepunih pola sata ostavilo je tragove na području od Velike Kladuše do Bosanske Kostajnice.

Ključne riječi

Komentara 3

PL
posten__lopov
07:42 02.08.2021.

Zajeb, mislilo drvo da je tip mujadin pa ga tresnulo po glavi, a kad tamo svabo. Jbg, tako mu pao grah.

DU
Deleted user
18:37 02.08.2021.

Turist iz Njemačke u Bihaću . Ne mogu si to predočiti bez dodatnih pitanja : Kako ? Zašto ?

PC
Pacta_Conventa
03:49 02.08.2021.

Taj je bio u nekoj udruzi civilnog drustva ili svercer migranata , u Bihac se ne ide bez prijeke potrebe , grad je pun migranata i jako je opasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije