Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU SE REZULTATI OČEVIDA

U uvali na Korčuli pronađeno tijelo: 'Izvukli smo ga iz vode u visokom stadiju raspadnutosti'

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
28.03.2024.
u 23:00

Postranjani otkrivaju da je tijelo u visokom stadiju raspadnutosti i vrlo neugodnog mirisa. Nije u ronilačkom odijelu, već u svakodnevnoj odjeći. Pretpostavljaju da je doplutao iz Albanije ili neke druge države u blizini.

U uvali Orlanduša na otoku Korčuli u četvrtak, 28. ožujka, u poslijepodnevnim satima, pronađeno je tijelo nepoznatog muškarca. Beživotno tijelo pronašao je Postranjanin koji ima vikendicu u uvali Orlanduša na Defora, na južnoj strani otoka. Poslijepodne je proveo obavljajući radove u vikendici, a onda je opazio neobičan prizor u moru. Dalekozorom je zaključio da se radi o truplu.

"Prvo sam mislio da je bova, ima dosta juga, valovi u vali su baš veliki. No, jedan pogled kroz kanoćal probudio mi je sumnju da se radi o čovjeku. Nazvao sam prijatelja, a on je obavijestio policiju, koja je došla prilično brzo", ispričao je za Dubrovački potreseni Dinko.

Policija je unatoč jako lošem vremenu i valovima, uz pomoć Dinka i lokalnog stanovništva, porinula barku te su tijelo izvukli na obalu. Postranjani otkrivaju da je tijelo u visokom stadiju raspadnutosti i vrlo neugodnog mirisa. Nije u ronilačkom odijelu, već u svakodnevnoj odjeći. Pretpostavljaju da je doplutao iz Albanije ili neke druge države u blizini.

Događaj su potvrdili iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske županije. "U tijeku je očevid na mjestu događaja, nakon čega će se tijelo preminule osobe prevesti na Odjel patologije dubrovačke Opće bolnice u cilju utvrđivanja identiteta i uzroka smrti. Ova Policijska uprava nema prijavljenih nestanaka osoba koje se mogu povezati s ovim pronalaskom", navode iz PU DNŽ.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Bivši pripadnik MUP-a: 'Nestanak Danke nije prvi takav slučaj u Boru, u tom se kraju događaju monstruozni zločini'

Ilustracija
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije