Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI NA ISPITIVANJE

U USKOK dovedeni Ana Stavljenić Rukavina i Denis Mohenski

Foto: PIXSELL
1/8
30.06.2021.
u 20:03

Osim nje, uhićen je i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić

Policija je na ispitivanje u USKOK dovela Anu Stavljenić Rukavina koja je danas privedena u velikoj policijskoj akciji u Zagrebu. Osim nje, uhićen je i glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić. Uhićeni su zbog sumnji u korupciju.

Nešto kasnije doveden je i Denis Mohenski.

Među uhićenima je i Andrea Šulentić koja je bila pročelnica stručne službe gradonačelnika u vrijeme Bandića te Zdravko Krajina, Velimir Žaja, Jelena Čeklić i Denis Mohenski.

Ovog posljednjeg u medijima su nazvali kraljem Adventa, a Krajina je bio jedan od Bandićevih vozača te je također svjedočio na suđenjima pokojnom gradonačelniku. Jelena Čeklić bila je službenica u Uredu za prostorno uređenje te je, prema neslužbenim informacijama, bila zadužena za izdavanje dozvola za događanja na javnim površinama.

Po svemu sudeći, riječ je o akciji koja ima tri kraka jer po onom što je za sada poznato Bačićevo uhićenje nema veze s događanjima oko zagrebačkog Adventa već oko građevinskog projekta Vrtovi svjetla na Sigečici. Riječ je o projektu koji je rađen na lokaciji bivšeg TEŽ-a.

VIDEO Uhićenja u Zagrebu: USKOK istražuje i neke suradnike pokojnog Milana Bandića te glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića

Komentara 22

Avatar Equilibrium
Equilibrium
17:57 30.06.2021.

Pohlepni babac od 81 godine samo gomila funkcije i sinekure, a pogreška života bila joj je kad se stavila u službu kriminalnoj hobotnici kriminalca Bandića.

BR
BrigitaM
18:00 30.06.2021.

Ne znam čemu čuđenje. Ako je netko star ne znači da je pošten.

WA
wannabenovinari
19:00 30.06.2021.

Treba svaki čas umrijeti, a grabi se za novce kao da je utopljenik koji se bori za zrak. Jadno, prejadno. Neki ljudi su gori od štakora. Talog čovječanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije