Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

U trgovačkom centru u Italiji kip pao na glavu djevojčici i ubio je

Citta SantAngelo Village
Citta SantAngelo Village
22.09.2011.
u 11:39

Kip nije bio pričvršćen za postolje jer se nedavno održavala plesna predstava zbog koje su kipovi bili micani sa svojih postolja.

Petogodišnja djevojčica iz Rusije Catherine Wassilissa smrtno je stradala kada joj je u trgovačkom centru pored talijanskog grada Pescare na glavu pao kip, piše Corriere della Sera.

Nesretna djevojčica i njezina godinu dana starija sestra igrale su se oko kipova koji se nalaze u središtu trgovačkog centra, a kada su se primile za jednu od statua, ona je pala djevojčici na glavu i ubila je.

Svemu su svjedočile majka i baka dviju djevojčica, a o nesreći je odmah obaviješten i otac koji se nalazio na službenom putu.

Prema pisanju medija kip nije bio pričvršćen za postolje jer se nedavno održavala plesna predstava zbog koje su kipovi bili micani sa svojih postolja.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:59 22.09.2011.

Užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije