Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDARILI SE AUTOMOBILI I MOTOCIKLI

Teška nesreća kod Varaždina: 18-godišnjak pretjecao preko pune linije, poginule tri osobe

Prometna
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/7
05.09.2016.
u 10:50

Nesreća se dogodila na usponu prema hotelu Lagus.

U nedjelju oko 20.24 sati na Varaždin Bregu došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, poginule su tri osobe, a pet ih je ozlijeđeno. Dvije osobe poginule su na mjestu nesreće, a jedna je preminula kasnije u bolnici u Varaždinu.

Nesreća se dogodila na usponu prema hotelu Lagus.

Policijska uprava varaždinska potvrdila je da je nesreću u kojoj su sudjelovala dva automobila i dva motocikla skrivio 18-godišnji vozač koji je u nepreglednom zavoju pretjecao preko pune linije. Poginuli su vozači motocikla u dobi od 53 i 44 godine, te putnica na motociklu u dobi od 53 godine. Druga putnica stara 60 godina teško je ozlijeđena, dok je četvero putnika iz automobila zadobilo lakše ozljede

>> U eksploziji glisera teško ozlijeđeno dijete: od siline odbačeno u zrak

Komentara 19

AR
Archangel711
12:45 05.09.2016.

Kako ga serete, nemajući pojma o cesti i prometu na tom djelu Znači:cesta ima 3 traka, 2 za uzbrdo od kojih je ljeva pretjecajna, 1 za dolje (gledajući smjer VŽ ZG) i ide u desno čitavom duljinom uzbrdice Majmun počeo pretjeati po traci za promet iz suprotnog smjera (ove dvije nisu bile dovoljne) tako da motore nije vidio fok mu nisu uletjeli kroz staklo, a cesta je stvarno nepregledna i vi koji svaljujete krivnju na motoriste oni su mogli biti u Hammeru ovaj bi ih pogodio ko projektil Ajd dajte ime junačine

DU
Deleted user
05:53 05.09.2016.

Jučer i prekjučer su ljudi po Varaždinu bili spaljeni totalno. Dekoncentrirani, nervozni, nepažljivi, svadljivi. Promjena vremena. Užas.

MO
morlak
08:07 05.09.2016.

Bez obzira tko je ovdje i zbog čega kriv imam jedan prijedlog koji bi na svjetskoj razini eliminirao probleme koje svjesno ili nesvjesno motoristi u prometu rade. Naime, za razliku od automobila koji je trodimenzionalan, motor ima praktički samo dvije dimenzije (zanemarujemo širinu) i on to koristi kao prednost. No prometni propisi su jednaki za automobile i motore i sve što motor radi, a automobil ne može u principu je suprotno prometnim pravilima. Rješenje je jednostavno ali i revolucionarno - neke će oduševiti, a druge zgroziti ovisno na / u čemu se voze. Na motor treba poprijeko postaviti 2 metra dugačku štangu sa signalnim svjetlima na krajevima. Ovako bi motor postao ravnopravan automobilu i ne bi koristio svoju "nultu" širinu kao sredstvo dobivanja prednosti u prometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije