Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u virovitici

Poginula samohrana majka. 'Ne mogu vjerovati da je nema, bila je dobri duh'

Prometna nesreća
Foto: Informativni centar Virovitica
1/2
24.05.2018.
u 09:29

Ona je bila suputnica u Passatu koji je sletio s ceste i udario u betonski most.

U teškoj prometnoj nesreći pokraj Virovitice život je izgubila samohrana majka (30) dvogodišnje djevojčice, prenose 24sata. Ona je bila suputnica u Passatu koji je sletio s ceste i udario u betonski most. 

Vozač (21) je prevezen u virovitičku Opću bolnicu s po život opasnim ozljedama. Poginula, koju su mnogi Virovitičani zvali ''dobrim duhom'', radila je kao konobarica u prenoćištu u sklopu benzinske postaje u prigradskom naselju Korija.

– Nekoliko minuta iza četiri sata čuo sam strašan tresak i izašao sam ispred kuće i vidio automobil u dimu ispred susjedove kuće. Čuo sam zapomaganje i otvorio vrata automobila koji je bio na krovu. Iz vozila se dimilo, ali je to bilo zbog aktivacije zračnog jastuka. Vozač je bio pri svijesti, a u vozilu sam vidio sklupčano tijelo – rekao je za 24 sata susjed koji je čuo udarac.

Zaposlenici na benzinskoj postaji samo su kazali kako ne mogu vjerovati da sjajne djevojke više nema. Živjela je u kući s majkom i dvije sestre koje su joj pomagale u čuvanju djeteta dok je radila noćnu smjenu.

Policija je nakon obavljenog očevida priopćila kako nisu utvrđeni razlozi zbog kojih je vozilo tako naglo skrenulo s ceste i udarilo u betonski most. Prema policijskom priopćenju, osobe u vozilu nisu koristile sigurnosni pojas, a iz uništenog vozila izvukli su ih vatrogasci, prenosi Informativni centar Koprivnica

Ključne riječi

Komentara 3

RO
robertbruckner
10:36 24.05.2018.

To se moze svakom divljaku desiti koji se vozi kak nori covek

NE
Neutralac
20:36 24.05.2018.

Prvo - vezite se.... drugo - ispred tih mostica u duzini od najmanje 20 m bi trebao biti branik.... a najbolje bi bilo da te kanale zatrpaju i umjesto toga stave cijevi ispod nivoa zamlje.....ijevi ispod nivoa zamlje.....

MO
modovisisajteMaraschino
14:53 24.05.2018.

sigurno je vozio 50 km/h pa se sad pitamo zašto se to dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije