Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daruvar

Tek nakon što je dječak poginuo, službe su naredile košnju trave uz cestu

Daruvar
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/11
23.05.2018.
u 16:32

Upravo zbog trave raskrižje na kojemu se dogodila nesreća je potpuno nepregledno

Tek nakon strašne tragedije koja se jučer dogodila u popodnevnim satima kada je dječak izletio na cestu i tom prigodom ga je udario automobil te je na mjestu nesreće odmah preminuo, danas je od strane odgovornih za održavanje zelenila uz tragičnu prometnicu, naloženo da se pokosi trava koja je visoka preko jednog metra.

Upravo zbog trave raskrižje na kojemu se dogodila nesreća je potpuno nepregledno. Ovo podsjeća na neslavnu hrvatsku praksu sa sporednim pružnim prijelazima na koje se brklje postavljaju tek nakon neke tragedije.

Daruvar
1/11

U daruvarskom slučaju su zbog složene raspodjele za košnju trave nadležna čak tri dionika, Grad Daruvar, Hrvatske željeznice te gradsko Poduzeće za ceste.

Komentara 4

Avatar duka4
duka4
16:47 23.05.2018.

tako je to kod nad, tek kad se nesreca dogodi e onda se svi malo trgnu ali ni to ne traje dugo

PR
propalismoFranjoskroz
16:48 23.05.2018.

Na ovakvim, tobože nevažnim stvarima vidi se rasulo države.Ali nažalost pokazuje se da i takve banalne stvari kao nepokošena trava, neočišćen kolnik od snijega, losa signalizacija radova Itd Itd mogu uzrokovati tragediju

Avatar duka4
duka4
16:47 23.05.2018.

tako je to kod nad, tek kad se nesreca dogodi e onda se svi malo trgnu ali ni to ne traje dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije