Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

U teškoj prometnoj nesreći kod Đakova poginuo mladić: Vozio je brzo i sletio u kanal

Pixsell/Ilustracija
17.09.2021.
u 13:33

U policiji ističu kako je ove godine u prometnim nesrećama u osječko-baranjskoj županiji smrtno stradalo 10 osoba, dok je u istom razdoblju prošle godine u prometu poginulo 11 osoba.

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se noćas oko 3.30 sati dogodila u mjestu Paučje, kod Đakova, umro je 20-godišnji vozač, izvijestila je u petak osječko-baranjska policija.

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač automobila, zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na cesti, izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio u kanal, a nakon čega je vozilo udarilo u drvo te se prevrnulo na krov.

Vozač je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Našicama gdje je oko 5 sati umro od zadobivenih ozljeda.

Na mjestu prometne nesreće očevid su obavili zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz pomoć očevidne ekipe Policijske postaje Đakovo.

U policiji ističu kako je ove godine u prometnim nesrećama u osječko-baranjskoj županiji smrtno stradalo 10 osoba, a u istom razdoblju prošle godine u prometu je poginulo 11 osoba.

Komentara 1

F7
f77777777f
13:41 17.09.2021.

vidio sam sliku auta kod rođaka,prednji dio ne smrskan nego uništen do ne prepoznatljivosti,ondje ni mrav nebi preživio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije