Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna statistika
Povratak na članak

U svibnju poginulo 37 građana

S početka provođenja toga programa činilo se kako je to ostvarivo, ali već treću godinu zaredom i dvije i pol godine prije isteka Programa broj žrtava se neznatno smanjuje, ponegdje nikako.

Komentari 4

IB
istina_boli
15:22 03.06.2017.

Vama ne trebaju ni neprijatelji ni rat. Dovoljno je glasati za HDZ i ostaviti vas na miru. Sami sebe ce te prije unistiti nego da vas netko drugi unistava.

VL
Avatar mama mia
mama mia
15:52 03.06.2017.

To je zato jer ljudi državi moraju plaćati dodatnu opremu kao ABS i 6 zračnih jastuka ( što je u normalnim državama zakon) pa kupuju stare aute koji to ne posjeduju i zato je i država suodgovornos za silna smrtna stradavanja na cestama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.