Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNI PO ŽIVOT

U šumi kod Oroslavja prolaznik pronašao šiljke: 'Napravljeni su točno u milimetar'

Foto: Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija
1/2
11.09.2023.
u 14:44

Sve više je slučajeva postavljanja zamki uočenih u šumama diljem Hrvatske. Osim šiljaka, počinitelji često i postavljaju sajle kako bi se vozači motora ''zapleli'' i zaustavili se u svom naumu jurenja po šumi

Novi slučaj postavljanja zamki za prolaznike i entuzijaste otkriven je u šumi na području Oroslavja. Naime, netko je ove nedjelje u šetnji pronašao šiljke od 110 milimetara. 

- Šiljci koji su postavljeni na području Oroslavja u šumi da dočekaju neželjene goste na putevima kud prolaze motori su napravljen u milimetar točno 110 mm oba, a koja im je namjera, pretpostavljate i sami - komentirao je prolaznik koji je objavio preko Facebook stranice Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija.

Foto: Policija zaustavlja Krapinsko-zagorska županija

Na fotografijama se doista vidi koliko su šiljci precizno napravljeni, a mogli bi uzrokovati veliku štetu na motorima koji tamo prolaze te nanijeti i kobne ozljede vozačima te prolaznicima. 

POVEZANI ČLANCI:

- To ne može postaviti normalna osoba - poručio je prolaznik koji je šiljke uočio.

Podsjetimo, više je slučajeva postavljanja zamki uočenih u šumama diljem Hrvatske. Osim šiljaka, počinitelji često i postavljaju sajle kako bi se vozači motora ''zapleli'' i zaustavili se u svom naumu jurenja po šumi, dok policija kontinuirano radi na nadzoru takvih putova.

>> VIDEO Tri mladića poginula su u nesreći kod Križevaca

Ključne riječi

Komentara 3

EF
Efendi
23:10 11.09.2023.

Citav dan ovo brises drugima. pa cu ih ja podrzati: Nisu normalni ni ovi koji postavljaju zamke niti motoristi koji divljaju po sumama! E sad nije mi jasno sto je tu sporno pa stalno brises? Mozda si se prepoznao u jednoj od skupina?

HE
Hecata
23:55 11.09.2023.

Poremećena osoba samo može ovako nešto smisliti.

SO
Sonet
16:01 13.09.2023.

To radi netko tko ima šumu u blizini kuće /radione pa mu smeta buka motora u šumi kada se voze. Vidi se da je to profesionalno napravljeno, dakle majstor teške naravi, agresivan, koji ima opremu za zavarivanje i obradu metala. Nije teško za istražiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije