Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Ubojstvo i samoubojstvo? U stanu pronađeni mrtvi policajac i njegova djevojka

Slavonski Brod ubojstvo
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
29.01.2014.
u 12:30

Neslužbeno doznajemo da je riječ o policajcu G. B. i njegovoj djevojci I. G., a tragedija se dogodila u zgradi koju je sagradio djevojčin brat te jedan od stanova ustupio njoj.

Danas oko 8.20 sati policija je zaprimila dojavu da su u stanu u Ulici Nikole Zrinskog u Slavonskom Brodu pronađene dvije mrtve osobe. Riječ je o muškarcu i ženi srednjih godina.

Neslužbeno doznajemo da se sumnja na ubojstvo i samoubojstvo. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo, koje vodi očevid u suradnji s policijskim službenicima, a kojim će se rasvijetliti tragedija.

Policajac i njegova djevojka

– Riječ je o 45-godišnjaku i 38-godišnjakinji. Vjerojatno je riječ o nasilnoj smrti jer nemamo informacija da je riječ o nesretnom slučaju – kaže Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske. Županijska državna odvjetnica Ljiljana Valinčić kazala je da su po provedenom očevidu naložene i druge dokazne radnje poput obdukcije i potrebnog vještačenja kako bi se utvrdio uzrok smrti, a nastavit će se i kriminalistička istraživanja da se utvrde sve okolnosti događaja. – Nasilna smrt nastupila je kod oboje – potvrdila je Valinčić.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o policajcu G. B. i njegovoj djevojci I. G., a tragedija se dogodila u zgradi koju je sagradio djevojčin brat te jedan od stanova ustupio njoj. Oboje su bili razvedeni.

>>Stravična smrt: Zabio se u drvo pa satima čekao pomoć

>>U šumi u Karigadoru pronađen leš

Komentara 6

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
12:17 29.01.2014.

"Djevojka" je imala 41 godinu! Dajte se zbrojite s terminima koje koristite. Postoji neutralna imenica partnerica, zar ne?

DU
Deleted user
13:09 29.01.2014.

Svaki čas policajci nekoga ubiju, opljačkaju i sl. Tko njih kontrolira i pregledava da li su sposobni za službu.

PE
petitbissou
19:38 29.01.2014.

Nedopustivo je o 38-godišnjakinji govoriti kao o ženi srednjih godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije