Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezamislivo
Povratak na članak

U stanove mogu kroz krov, a temelji nisu na zemljištu

Zgrada nema nikakva zemljišta, a čestica ispod temelja premještena je na parkiralište

Komentari 2

CV
cvijece
15:58 26.09.2010.

Nemreš bilivit ! Tko je potpisivao i odobravao prije izgradnje (tražiti na uvid sve one kilograme papira sa raznim dozvolama,suglasnostima,uvjerenjima itd.,itd.)? Jeste li kupili te stanove u kojima sada živite za svoje novce ili su vam poklonjeni?Istražiti tko je obraoo vrhnje bez vašega znanja a ne mlohavo reći \"mi ne želimo raditi smetnje ...\"

VL
SM
Stjepan M
08:29 27.09.2010.

Eh, kad bi barem ljudi bili malo pametniji, znali odvagati što je bitno, a što nije da se ova vremena lakše prežive. Je li stvarno vrijeme da se uređuje trg??? Koji je godinama takav kakav je, jel možda prezelen pa ga treba popločiti kamenom??? Umjesto da se novci od proračuna raspoređuju gdje je to puno potrebnije, bacaju se na potpuno nepotrebne investicije....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.