Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OD 4000 ZARAZA DNEVNO
Povratak na članak

U Srbiji i dalje bukti zaraza, petodnevna karantena bez većeg uspjeha

U kampanji masovne imunizacije danas je počelo i cijepljenje studenata, nakon što su testiranja pokazala da ih se dnevno zarazi više od 30

Komentari 3

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:34 22.03.2021.

Ovo je potvrda znanstvenog istraživanja kako karantene nemaju utjecaja na poboljšanje epidemiološke slike. Zašto je nekome ipak u interesu uništavati vlastito gospodarstvo to je pitanje.

VL
DU
Deleted user
18:34 22.03.2021.

Naravno da je karantena "bez većeg uspjeha" jer ona nigdje nije dovela do "većeg uspjeha" osim u uništavanju privrede i povećanju psihičkih problema kod ljudi.. Uz puno ostalog...

VL
WE
weAreCro
21:17 22.03.2021.

Pa gripa se vratila sta vam je, kakva korona dosta vise s glupostima, pustite narod da živi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.