Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPAO U URED

Završena talačka kriza u Splitu - muškarac uhićen, nitko nije ozlijeđen

talačka kriza Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
11.08.2016.
u 17:16

Nad uhićenim je u tijeku kriminalističko istraživanje

Splitska je policija u poslijepodnevnim satima izvijestila kako je u ulici Mažuranićevo šetalište uhitila muškarca za kojeg su mediji naveli da je bio zatočio djelatnicu u javnobilježničkom uredu, navodno zbog poteškoća s ovrhom.

Nepoznati je muškarac, po navodima lokalnih medija prouzročio talačku krizu, a policija je izvijestila da prilikom njegova uhićenja nitko nije ozlijeđen. Nad uhićenim je u tijeku kriminalističko istraživanje, doznaje se u splitskoj policiji u poslijepodnevnim satima.

Policija je također izvijestila da je nad zaposlenicima ureda osigurana liječnička skrb, a uhićeni je pod nadzorom policije.

Krizna situacija u Splitu u ulici Mažuranićevo šetalište počela je nešto poslije 14 sati,  a uspješno je razriješena u 16.58 sati intervencijom policije, rekli su u splitskoj policiji.

>> Žena na nišanu držala zaštitara i 'olakšala' banku za 50.000 kuna

>> Zauzeli policijsku stanicu i uzeli taoce! Sigurnosna služba: Informacije o državnom udaru su netočne

Komentara 17

Avatar bosanac1951
bosanac1951
16:55 11.08.2016.

Ne branim muškarca...al da su javni bilježnici krvopije fakat je istina...Njihova usluga zna često puta biti veća od iznosa ovrhe...Sramota.Može li im tko stati na kraj ?

DU
Deleted user
18:05 11.08.2016.

Javni bilježnici su posebna kasta pljačkaša, uhljeba, koja se bogati na račun običnih građana..Zanimljivo je kako se država na jednu stranu trudi svakako ubirati pare, a na drugu stranu se odriče u korist privatnika- javnih bilježnika..Sramota, a ne država..

Avatar kvaternik
kvaternik
17:01 11.08.2016.

Ivo Bego oteo sam sebe..jer je Najdug izgubio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije