Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITA GRAĐANA

Cammeo: Sva naša vozila od sada imaju pregrade

Cammeo: Sva naša vozila od sada imaju pregrade
Foto: Cammeo
21.04.2020.
u 11:10

Cammeo i u ovoj izvanrednoj situaciji, u kojoj život prilično otežan, stoji na raspolaganju sugrađanima koji su u potrebi za prijevozom kako bi im olakšali novonastale životne uvjete.

S obzirom na zdravstvenu situaciju uzrokovanu koronavirusom Cammeo prijevoz se od samog početka pridržava svih uputa nadležnih tijela, a sada su sva njihova vozila u Hrvatskoj opremljena pregradama od pleksiglasa koje odjeljuju vozački od putničkog prostora vozila

- Cilj nam je bio minimalizirati ugrozu od potencijalne zaraze kako za putnika, tako i za vozača, a pregrada se pokazala kao optimalno rješenje. Također, moram naglasiti da je ista samo jedna od niza mjera koje smo poduzeli od izbijanja pandemije kako bi zaštitili zdravlje naših klijenata i djelatnika - rekao je Petar Dragić, izvršni direktor Cammea te dodao kako su za sada jedini taksi prijevoznik u Hrvatskoj s pregradama u svim vozilima.

Spomenute pregrade, kaže, važnu ulogu imat će i u budućnosti.

- S obzirom na to da nas nadležni organi već sada pripremaju na sasvim drugačiji način funkcioniranja svakodnevnog života nakon restrikcija, a koji uključuje socijalno distanciranje, pregrade od pleksija imat će jednu od ključnih uloga u taksi prijevozu, a mi smo za takvu situaciju spremni već sada - dodaje Dragić.

Inače, u Cammeu veliku pozornost pridaju i higijeni  vozila koja se redovito održavaju u vlastitoj autopraonici i provjetravaju, a njihovi vozači opremljeni su  svime što je potrebno kako bi se mogućnost zaraze izbjegla - dezinfekcijskim sredstvima, odgovarajućim krpama i rukavicama.

Što se tiče zaštitnih maski, zbog velike potražnje imali su problema oko nabavke istih, ali uspjeli su doskočiti i tom problemu upravo spomenutim pregradama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije