Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srednjoškolci će ovog ljeta moći upisati nove smjerove
Povratak na članak

U Sisku će se školovati tehničari videoigara

Za buduće tehničare za razvoj videogara u Tehničkoj školi Sisak od ove jeseni školovat će se 24 učenika i učenice slaven branislav babić/pixsell

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
10:34 21.06.2019.

a zašto djeci ne približite najperspektivnije zanimanje, zanimanje budućnosti, političar?! svijet kojem idemo u susret je svijet politike, koja odlučuje o svemu, kao nikad u povijesti. dajte djeci životnu priliku. pomognite im, dok još možete. jer najopasnije je imati slabo obrazovanog političara na nekom važnom položaju. danas su na položajima ljudi sa završenim fakultetima, al to ne valja, vidimo to, kolku štetu su do sada napravili, da nam fakulteti ne vrijede ništa, i da se ne trebamo zgražati nad listom 1000 najboljih fakulteta svijeta i našom pozicijom tamo. da imate na vlasti seljaka bez ikakve naobrazbe, on ne bi napravio tolko štete, dugova, promašaja. a da imate ljude koje ste do stupanja na dužnost obrazovali za tu funkciju, to bi bio posao. imati čovjeka na vlasti, koji u malom prstu ima povijest ljudskih odnosa, civilizacije, društvenih uređenja od rodovskog društva, plemena, do današnjeg sustava sa slobodama kao nikad u povijesti (na stranu to što imate tolko ograničenja u svemu da nemate osjećaja da uopće imate neku slobodu u bilo čemu...), e to je cilj kojemu treba težiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.