Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doveden iz zatvora
Povratak na članak

U šest mjeseci prevarant i nasilnik Željko Kovačević tri puta osuđen

U petak je dobio još 2 godine i 8 mjeseci zatvora zbog namjernog izazivanja prometne nesreće i sprečavanja policajca u obavljanju dužnosti

Komentari 2

Avatar glavonja
glavonja
09:16 22.11.2010.

... sramota, naše sudstvo i DORH su u banani, za to što je htio pregaziti policajca trebao je dobit minimalno 10 godina... , kakvu poruku su time dali građanima ?????????

VL
LE
leptirica11
10:49 22.11.2010.

Nije naše sudstvvo baš uvjek u banani...jedino ako se umješa viša sila,više instance,poput DORHA u ovom slučaju.Zašto recimo ovaj očito problematični cigić nebi dopao u ruke legende karlovačkog suda-jednog profesionalca u svom časnom poslu-Ante Ujevića!Možda stoga što njegov odvjetnik traži izuzeće tog suca...jer cigo je očito moćan-bogat,i navikao potkupljivati,plaćati...odvjetnika itekako!ali voljela bi da LIK pokuša potplatiti jednog Ujevića...mislim da svjetlo dana nebi dočekao tako skoro,naravno imajući na umu I sva zlodjela koja čini.Čak ni NA UOBIČAJENE ZASTARE SE NEBI MOGLO RAČUNATI,jer Ujevićeva blitz suđenja traju-od nekoliko sati-do tri dana...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.