Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUMNJIČENOG PRONAŠLI U BLIZINI

Ubojstvo kod Slavonskog Broda: Sin (21) u obiteljskoj kući ubio oca?

ubojstvo u Ruščici
Foto: Vedran Balen
1/2
23.02.2021.
u 08:09

Policija je u 5 sati zaprimila dojavu o sukobu između dvije osobe

Jutros nešto prije 5 sati u obiteljskoj kući u Ruščici kod Slavonskog Broda dogodilo se ubojstvo. U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena je dojava o sukobu između dvije osobe u Ruščici.

Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, policijski službenici odmah su upućeni na mjesto događaja, a tom prilikom su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište) te su u blizini pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište) zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva. Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja te se nastavlja provođenje očevida i kriminalističko istraživanje.

Na mjestu događaja nalaze se djelatnici policije koji osiguravaju mjesto tragedije koja je rano jutros uznemirila stanovnike ovog, inače mirnog prigradskog mjesta. Ubojstvo se dogodilo u obiteljskoj kući u ulici Ivane Brlić Mažuranić, a prema neslužbenim informacijama, sin je ubio oca.

– U ovom trenutku možemo reći samo to da djelatnici policije u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više detalja – rekla je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Ključne riječi

Komentara 6

JO
jono
12:50 23.02.2021.

U normalnojm društvu sin nema što tražiti u roditeljskoj kući sa 20 i više godina osim kao posjeta, a ne u kasne jutarnje sate: Treba zarađivati svoj Kruh i plaćati vlastiti stan. Dođe pijan Kući otac prigovori, jer osjeća da je on vlasnik i gospodar sin agresivan , kao otac i evo rezultata, Za vremena najbolje svak sebi,pišem iz osobnog iskustva.LP

ME
MediciKM
09:32 23.02.2021.

Sve prema Bibliji....došla su takva vremena.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
21:48 23.02.2021.

hrvatska mladez...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije