Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PREDSJEDNIK
Povratak na članak

U samo par sat Ovalni ured izgleda posve drugačije: Evo koje je novosti uveo Biden

Franklinov portret i kamen s mjeseca bi, kako navode mediji, trebali simbolizirati Bidenov interes za znanost.

Komentari 17

NE
Nepokolebljiv
13:32 21.01.2021.

“Obrazovani” jugoslOveni iz HINA-e: Trail of Tears nema veze s Navajo narodima. Cherokee nation je prosla Trail of Tears. “Skoro izazvao nuklearni rat” JFK je bio puno blize nuklearnom ratu - pa sta!? Jadni ste, drugovi!

VL
NE
Nepokolebljiv
13:23 21.01.2021.

Gdje je skalp ukrainskog glavnog javnog tuzitelja koji je otpusten s duznosti tada podpredsjednika Amerike jer je istrazivao korupciju u Ukraini?

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
19:36 21.01.2021.

kako su nasim drugovima globalisti isprali mozgove. jadnici nisu toga svjesni.

VL
Avatar SMECHAR
SMECHAR
19:20 21.01.2021.

Najveća novost je da je u ovalnom uredu osoba koja je pokrala izbore i da ima imalo morala ne bi tu ni bio. U skoro 50 godina kao pijavica živi na državnim jaslama i ništa nije stvorio. Pun je prevara, mita i korupcija i niti malo bolji od Trumpa, da ne govorim o tome da stalno spominje rase, što radi samo duboko i podsjevno razvijena osoba sa rasističkim predrasudama koje želi prikriti. Postavi nekoliko crnaca i hispanjolaca oko sebe kako bi prikrio svoju pravu narav i narativ cijele države koji se sigurno ne bude promijenio jer nije ni za vrijeme tamnoputog Obame. Sada se samo čeka da se sve malo smiri pa da na čelo države dođe Kamala koje u vlastitoj stranci nije imala više od 5% birača. Što bi onda tek bilo na nacionalnoj razini? I tako će u ovalnom uredu biti osoba koja nema baš niakakv legitimitet a smijali su se Trumpu da ga nema....

VL
Avatar MrKorona
MrKorona
14:23 21.01.2021.

"zamalo počeo nuklearni rat" prije interneta nisam znao kosu budale okolo mene a sada znam

VL
AR
Armagedon
17:07 21.01.2021.

vidim da su ovdje ljubitelji Trumpa i da im normalan predsjednik nije po volji, oni baš vole trumpov način i oružje i segregaciju i država to sam ja način koji je Trump upražnjavao, bliži je bio onom Kim il sungu u Koreji ili kako li se već zove nego prdsjdniku najdemokratskije zemlje kako se vole zvati

VL
MO
montello
17:46 21.01.2021.

bravo joe vazno da j otisao trump.sada slijede bolji zakoni

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
12:57 21.01.2021.

Koga to interesira sta je na drugom kontinentu.Neznam jeli Biden,procita Bibliju kad je vec stavio ruku nanju.Drugo nadam se da nece zapocimat ratove po svjetu kao sto nije Gosp Trump.Trce vjerujem da ce pomoc onim beskucnicin sto spavaju u kartonima u blizini Kaptola.Staje tamo dalje kad kod bjele kuce tako.Ovdje u Rusiji,svatko ima svoj stan nitko nema na ulici ili domovi tj prihvatni centri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.