Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokalni izbori
Povratak na članak

U rušenju Vlahušića HDZ podupiru i DDS, Hrast, Reformisti...

Na birališta će opet i stanovnici šest općina koje nisu izabrale načelnika

Komentari 9

Avatar tabadjija
tabadjija
09:12 21.03.2015.

38,9 posto glasaća je glasovalo za čovjeka koji je pravomoćno osuđen za malverzacije dok je bio gradonačelnik. Svatko ima vlast kakvu intelektualno zaslužuje!

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
09:12 21.03.2015.

Auuuu, pa što je ovo danas, Sabo, pa Vlahušić, pun Večernjak hvalospjevima osuđenim komunističkim kriminalcima.

VL
Avatar navijač
navijač
09:26 21.03.2015.

Sramota bi bilo da hrvatskimdraguljem vladaju Vlahusic i SDP on samo hoce izbjeci sudbinu Sabe , koja ga i onako nece zaobici kad - tad.

VL
Avatar comparator
comparator
09:18 21.03.2015.

Kako se Vlahušić može kandidirati za gradonačelnika kad je osuđen za protuzakonite radnje ? Ovo je strašno jednostavno nedopustivo. Nesmijemo dozvoliti političku trgovinu stranaka koje svoje pulene guraju unatoć očiglednom kriminalu. Gradovi su izuzetno zanimljivi političkim strankama za prevlast jer se tu još vrti neki komunalni novac i uhljeba i mogzućnost malverzacija fiktivnim privatnim sektorom. Od kapitalizma ni k a ljudi se žale na kapitalizam ? Ovakav komunalni komunizam ide na jetra i ne sluti na dobro. Ma dosta već tih lopovskih podvala .Hrvatskoj treba sloboda poduzetništva bez utjecaja stranaka . Politika van iz privrede. Narode progledaj !!!!

VL
Avatar Slito
Slito
09:24 21.03.2015.

Da ima imalo morala ,nebi se ni kandidirao.Ali kod ove bratije je sve moguce,..on je spreman cak iz zatvora da vodi grad. Ugledao se na bivseg partijasa Bandica,.. misleci ,.kad moze on ,..a zasto nebi i ja.

VL
SV
stanka.vitlov
12:02 21.03.2015.

Podupirem i ja! Dubrovčani glasajte za mladog HDZovca

VL
MI
miskec56
14:14 21.03.2015.

hdz može podupirati ko god hoće, no dubrovnik će popušiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.