Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Užas u Rovinju: Rus mobitelom snimao djecu bez odjeće

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
31.07.2019.
u 15:51

Istraga je u tijeku.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju, rovinjska policija privela je 58-godišnjeg ruskog državljanina kojemu je sudac istrage u srijedu odredio jednomjesečni pritvor, izvijestila je istarska policija.

Prema podacima policije, Rusa se sumnjiči da je u razdoblju od 20. do 29. srpnja u jednom turističkom kampu u Rovinju mobitelom fotografirao i snimao djecu koja su se bez odjeće kupala u bazenu. Policijski službenici su temeljem naloga za pretragu pretražili mobitel i tablet od osumnjičenog te su pronašli inkriminirajuće sadržaje. 

On je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u utorak navečer priveden u pritvorsku jedinicu istarske policije a sudac istrage mu je u srijedu odredio jednomjesečni pritvor.

Neslužbeno se doznaje kako je ruski državljanin boravio u nudističkom kampu Valalta u Rovinju. Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 7

AL
alfich
17:55 31.07.2019.

Za to su krivi roditelji te djece, djeca bi trebala od najranije mladosti biti u kupaćim gaćicama !

Avatar Dumen
Dumen
17:45 31.07.2019.

kakvi su to roditelji s...…. koji svoju djecu puštaju u more i bazene bez odjeće

Avatar Matteo1212
Matteo1212
14:40 01.08.2019.

Trebali su roditelji tako temeljito srediti tog pedofila da mu djeca više nikad ne padnu na pamet a tek onda zvati policiju čisto reda radi🤬

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije