Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon izbora

U rošadi župana i zastupnika izvisila Ana Lovrin

'12.10.2010., Hrvatski sabor, Zagreb - Sjednica Istraznog povjerenstva za utvrdjivanje cinjenica u vezi s privatizacijom Ine. Ana Lovrin, Josip Slepic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
07.06.2013.
u 13:28

Iako se pretpostavljalo da će Božidar Kalmeta, koji je izabran za gradonačelnika Zadra, ustupiti svoje mjesto Ani Lovrin, on to zasad nije učinio.

Sabor je danas potvrdio zastupničke rošade koje su rezultat lokalnih izbora. Tako je SDP-ov Zlatko Komadina, koji je ponovno izabran za primorsko-goranskog župana, zbog nespojivosti dužnosti župana i zastupnika stavio zastupnički mandat u mirovanje, a u saborskim će ga klupama zamijeniti Ada Damjanac.

Komadinin stranački kolega Željko Kolar izabran je za župana Krapinsko-zagorske županije, a njega će zamijeniti Dubravko Bilić.

HDZ-ov Milan Jurković više nije ličko-senjski župan pa je aktivirao svoj mandat, što znači da njegova zamjenica Ana Lovrin napušta Sabor.

Iako se pretpostavljalo da će Božidar Kalmeta, koji je izabran za gradonačelnika Zadra, ustupiti svoje mjesto Ani Lovrin, on to zasad nije učinio.

>>Ana Lovrin predsjednica Antikorupcijskog vijeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije