Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U SJEVERNOJ MAKEDONIJI

U rijeci pronađeno tijelo dječaka (16), sumnja se da ga je nakon svađe ubila maloljetnica

Zagreb: Ronici JVP-a Zagreb pretražuju rijeku Savu u potrazi za nestalom osobom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL (Ilustracija)
23.12.2022.
u 19:25

Javno tužiteljstvo podnijelo je prijedlog za određivanje mjera pritvora

U Sjevernoj Makedoniji je jučer ujutro u rijeci Peni pronađeno tijelo 16-godišnjeg dječaka. Nakon obavljenog očevida, odvjetništvo u Tetovu podnijelo je zahtjev za provođenjem pripremnog postupka zbog sumnje da je dječaka ubila 17-godišnja maloljetnica.

"Nakon verbalne svađe u automobilu u blizini mjesta Banjice više je puta žrtvu udarila oštrim predmetom u glavu, nanijevši mu teške povrede opasne po život. Zatim ga je gurnula u rijeku Penu, a osoba je pronađena mrtva nizvodno" priopćili su iz Javnog tužiteljstva, dodajući da su sudu podnijeli prijedlog za određivanje mjera pritvora, pišu Novosti.

Prema makedonskim medijima, radi se o 17-godišnjakinji iz Rogli u Tetovu, a policija je obavila razgovor s još jednom maloljetnom osobom iz istog mjesta. Dječak je, navodno, iz Novog Sada. Njegov je otac prijavio da se u srijedu oko 16 sati udaljio od kuće. Vozilo je pronađeno oko 2:20 sati nedaleko od ugostiteljskog objekta u mjestu Banjice, a tijelo jučer oko 7 sati ujutro.

VIDEO U 61. godini života preminuo glazbenik Massimo Savić

Komentara 1

DU
Deleted user
09:41 24.12.2022.

O Bože.Šokiran sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije